Taxatie

Een geaccepteerd en scherp geprijsd taxatierapport

  • Standaard NVM taxatie: € 451,60 'all-inclusive' (inclusief kadasterkosten, standaard legekosten en de btw).
  • NHG / NWWI taxatie: € 500,- 'all-inclusive' (inclusief validatiekosten, kadasterkosten, standaard legekosten en de btw).


Taxatierapport

Een taxatierapport gebruikt u in de meeste gevallen voor het aanvragen van uw hypotheek. Elke bank/verzekeraar verlangt vooraf een gedegen taxatie van uw woning om zo vast te kunnen stellen wat u maximaal kunt lenen. Steeds vaker dient een taxatierapport te voldoen aan veel standaard eisen, en wordt een taxatierapport welke alleen op deze manier opgesteld wordt, door de hypotheekverstrekker geaccepteerd. Al onze rapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Ook voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG) kunnen wij u een "gevalideerd" taxatierapport verstrekken. Wij werken daarvoor samen met diverse validatiebureau's zoals het NWWI, NTS, NBTO Taxatie Unie etc. etc. 

Een taxatierapport wordt echter ook gebruikt voor de bepaling van de werkelijke waarde van de woning in het geval van bijvoorbeeld echtscheiding, erfenis, of gewoon om zeker te zijn van de overwaarde van uw woning.

Hoe dan ook in alle gevallen bent u bij ons op het juiste adres voor een gedegen taxatierapport dat wordt geaccepteerd door alle geldverstrekkers in Nederland. Afhankelijk van het doel kunt u bij ons altijd rekenen op een scherp geprijsde taxatie.

Taxatie aanvragen
Vul ons contactformulier in en één van onze makelaars neemt contact met u op. Uiteraard geheel vrijblijvend!